Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

«Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΛΟΥΜΠΙΤΣ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ» ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η BILD

«Ο Αντρέας Λούμπιτς έπασχε από σοβαρή κατάθλιψη» υποστηρίζει η Bild

ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ 28ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ AIRBUS;

Ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Airbus A320 της Germanwings Αντρέας Λούμπιτς υπέφερε πριν από έξι χρόνια από σοβαρή κατάθλιψη και έκτοτε....
 βρισκόταν υπό τακτική ιατρική παρακολούθηση, αποκαλύπτει σήμερα (27/03/2015) η γερμανική εφημερίδα "Μπιλντ", η οποία υποστηρίζει επίσης πως ο κυβερνήτης του αεροπλάνου, ο οποίος βρισκόταν έξω από το πιλοτήριο στη διάρκεια της καθοδικής πορείας του Airbus στις γαλλικές Άλπεις, επιχείρησε να παραβιάσει την πόρτα του πιλοτηρίου με ένα τσεκούρι.
Ο συγκυβερνήτης πέρασε "ένα βαρύ καταθλιπτικό επεισόδιο" το 2009 και είχε ακολουθήσει ψυχιατρική θεραπεία, υποστηρίζει η εφημερίδα βασιζόμενη σε έγγραφα της γερμανικής αρχής επίβλεψης των αερομεταφορών (Luftfahrtbundesamt, LBA).
Έκτοτε ο νεαρός άνδρας ακολουθούσε "ιδιαίτερη και τακτική ιατρική" θεραπεία, συνεχίζει η εφημερίδα, η οποία υποστηρίζει πως οι πληροφορίες αυτές διαβιβάσθηκαν στην LBA από τη Lufthansa, θυγατρική της οποίας είναι η Germanwings.
Ο επικεφαλής της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας Κάρστεν Σπορ δήλωσε χθες, Πέμπτη, χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις, πως ο Αντρέας Λούμπιτς είχε διακόψει "για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα" την εκπαίδευσή του ως πιλότου την οποία είχε αρχίσει το 2008.
Στη συνέχεια είχε επαναλάβει και ολοκληρώσει κανονικά την εκπαίδευσή του, πριν αρχίσει το 2013 να πετάει με τα Airbus A320.
Σύμφωνα με την "Μπιλντ", την εποχή που είχε διακόψει την εκπαίδευσή του, έπασχε "από κατάθλιψη και κρίσεις άγχους".
1.bild
Ένας ψυχολόγος θα εξετάσει σήμερα τα ντοκουμέντα της αρχής επίβλεψης των αερομεταφορών, υποστηρίζει ακόμη η γερμανική εφημερίδα.
Στη συνέχεια θα ντοκουμέντα αυτά θα παραληθφούν από τις γερμανικές δικαστικές αρχές, οι οποίες πρόκειται να τα διαβιβάσουν στους γάλλους ερευνητές, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Η "Μπιλντ" αναφέρει επίσης, επικαλούμενη πηγές στις υπηρεσίες ασφαλείας, πως την ώρα που ο συγκυβερνήτης οδηγούσε το αεροπλάνο προς το έδαφος για λόγους που είναι ακόμη άγνωστοι, ο κυβερνήτης της πτήσης χρησιμοποίησε ένα τσεκούρι που βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο για να επιχειρήσει να παραβιάσει τη θωρακισμένη πόρτα του πιλοτηρίου, σύμφωνα με τις πηγές αυτές, και να προσπαθήσει να εμποδίσει την καταστροφή.
Μία εκπρόσωπος της Germanwings είπε στην "Μπιλντ" πως ένα τσεκούρι βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο. Το εργαλείο αυτό "αποτελεί μέρος του εξοπλισμού ασφαλείας ενός A320", δήλωσε.
Μετά την εξονυχιστική έρευνα της γερμανικής αστυνομίας στα δύο σπίτια του 28χρονου, από όπου κατασχέθηκαν πολλά προσωπικά αντικείμενα, γίνεται πλέον λόγος για ''σημαντικά ευρήματα'', που ίσως ρίξουν φως στην υπόθεση που έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στα δύο σπίτια του Λούμπιτς, στο πατρικό του στο Μονταμπούρ της Γερμανίας και ένα διαμέρισμα στο Ντίσελντορφ, αμέσως μόλις έγινε γνωστό από τον εισαγγελέα της Μασαλίας, Μπρις Ρομπέν ότι ο συγκυβερνήτης έριξε σκόπιμα το αεροσκάφος στις γαλλικές Άλπεις, έχουν συλλέξει έγγραφα και άλλα ευρήματα, ανάμεσα στα οποία και τον υπολογιστή του φερόμενου ως αυτόχειρα και δράστη μαζικής δολοφονίας.
MESA copy copy
Η Daily Mail, επικαλούμενη γερμανικές πηγές, αναφέρει πως ο 28χρονος αντιμετώπιζε μία ''προσωπική κρίση'', προσπαθώντας να συνέλθει συναισθηματικά από έναν πρόσφατο χωρισμό.
Το τελευταίο σενάριο προκύπτει από μία ''σημαντική ανακάλυψη'' των αρχών, κατά τη διάρκεια της τετράωρης έρευνας στο διαμέρισμα του Λούμπιτς, το οποίο μοιραζόταν με τη σύντροφό του.
Οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να δώσουν περαιτέρω λεπτομέρειες για τον επίμαχο χωρισμό αλλά επέμειναν πως το ''εύρημα'' δεν ήταν κάποιου είδους σημείωμα αυτοκτονίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/571008/o-antreas-loympits-epasxe-apo-sovari-katathlipsi-ypostirizei-i-bild