Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΚΚΕ: "ΌΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ, Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ"

Το ΚΚΕ με ένα νέο τετρασέλιδο απευθύνεται προς όλους τους εργατοϋπαλλήλους, τους νέους και τις νέες, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους και τις γυναίκες.

Αναφερόμενο στις μετεκλογικές εξελίξεις και τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της κυβέρνησης, επισημαίνει την επαλήθευση των....


 προεκλογικών εκτιμήσεων του ΚΚΕ, «πως την επόμενη των εκλογών, όποιος κι αν είναι στο τιμόνι της διακυβέρνησης, θα είναι εδώ η ΕΕ και τα μνημόνια διαρκείας, οι δεκάδες αντιλαϊκοί νόμοι, και οι απαιτήσεις των μονοπωλίων».


«Η προπαγανδιστική τακτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να κρύψει το αντιλαϊκό περιεχόμενο της συμφωνίας με την ΕΕ, το ΔΝΤ, την ΕΚΤ. Όποια ονομασία και να δώσουν στο μνημόνιο, στην τρόικα, η ουσία δεν αλλάζει» αναφέρει μεταξύ άλλων το ΚΚΕ.

Στο τετρασέλιδο του κόμματος καλούνται οι εργαζόμενοι να πουν «όχι σε άλλες χαμένες ελπίδες, προσδοκίες και αυταπάτες».

Το ΚΚΕ καλεί σε «λαϊκή ετοιμότητα και αγωνιστική λαϊκή παρέμβαση», υπογραμμίζοντας ότι δεν πρέπει να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος, τονίζοντας ότι ο λαός δεν πρέπει να δείξει καμία ανοχή στην κυβέρνηση και τη διαπραγμάτευση που γίνεται για τα συμφέροντα του κεφαλαίου.


http://prezatv.blogspot.gr/2015/03/blog-post_815.html