Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Ψυχάρης

Ο Ψυχάρης ανακάλυψε σκάνδαλο Κατρούγκαλου από όταν ήταν δικηγόρος και την "δικηγορική του αμοιβή" την έκανε "μίζα για να διορίζει στο δημόσιο".
Ο ιδιος Ψυχάρης που δεν έμαθε ποτέ για τα σκάνδαλα Πάλλη-Μιχελάκη, Μητσοτάκη-Siemens, γαμπρού Μπουμπούκου-αδερφό Μανωλίδου, γκόμενας Κεδίκογλου, λίστα Λαγκάρντ οικογενείας Κεφαλογιάννη, διορισμοί Μπουμπούκου στα νοσοκομεία, διορισμός πατερούλη Καϊλή, απόλυση καθηγήτριας του Κολεγίου Ψυχικού που έπιασε το έφηβο σπερματοζωάριο του Κουτσαβάκη Σαμαρά να αντιγράφει και άλλα πολλά της προηγούμενης διετίας. Αλλά δεν φταίει αυτός. Ο βλάκας ο Τσίπρας φταίει που αντί να τους βάλει φουρνέλο στα υπερχρεωμένα μπουρδελοομίντιά τους όσο είναι νωρίς, κάθεται και τους δίνει συνεντεύξεις και παράταση ζωής.