Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ

«Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τη ρευστότητα», ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, αμέσως μετά τη σύσκεψη που είχε με τον Γιάνη Βαρουφάκη.....


Στη σύσκεψη μετείχαν εκτός από τον υπουργό Οικονομικών, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι τέθηκαν τα θέματα της ρευστότητας και του πρωτογενούς πλεονάσματος, στη σκιά των πληροφοριών ότι τα τεχνικά κλιμάκια έχουν εντοπίσει «τρύπα» 2 δισ. ευρώ.
Θυμίζουμε ότι σε συνέντευξή του το πρωί της Κυριακής (15/03/2015) στην πρωινή εκπομπή του ALPHA, ο κ. Βαρουφάκης διαβεβαίωσε ότι «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην εξασφάλιση των κονδυλίων για μισθούς και συντάξεις».
Για το πλεόνασμα ο υπουργός Οικονομικών απάντησε ότι δεν έχει ενημερωθεί σχετικά από τα τεχνικά κλιμάκια, προσθέτοντας ότι «όταν έρθουν να μου το πουν, θα το συζητήσουμε».
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/567033/tsipras-den-yparxei-kanena-provlima-me-ti-reystotita