Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Βγήκαν τα αποτελέσματα για τον Βαγγέλη από τα εγκληματολογικά εργαστήρια – Τι αναφέρει το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣΤα πρώτα αποτελέσματα από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ έρχονται στη δημοσιότητα και όπως φαίνεται επιβεβαιώνουν την αρχική εκτίμηση των Αρχών ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης...

 έβαλε μόνος τέλος στη ζωή του.
Στο μαχαίρι με το οποίο έκοψε τις φλέβες του, ταυτοποιήθηκε μόνο το δικό του DNA, ενώ στα ρούχα εντοπίστηκαν μεγάλες «αόρατες» κηλίδες αίματος. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ωστόσο, τα δείγματα γενετικού υλικού είναι σε λανθάνουσα μορφή χωρίς να μπορείς να πεις ότι ανήκουν σε συγκεκριμένο άτομο. Δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν δηλαδή, αν ανήκουν και στον ίδιο τον Βαγγέλη.
Επίσης από τις αναλύσεις που έγιναν στο χώμα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο με αυτό του σημείου όπου εντοπίστηκε νεκρός.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, φαίνεται ότι δεν προκύπτει η πιθανότητα εμπλοκής δεύτερου ατόμου κάτι που θα παρέπεμπε σε εγκληματική ενέργεια.
Έτσι όλα συντείνουν μέχρι στιγμής τουλάχιστον στην αυτοχειρία όπως άλλωστε και αρχικά είχε εκτιμηθεί.
Μέχρι τη Δευτέρα το πόρισμα του εγκληματολογικού αναμένεται να διαβιβαστεί στην Ασφάλεια Ιωαννίνων και στον Εισαγγελέα προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ της υπόθεσης.


 http://www.4news.gr/%CE%B2%CE%B3%CE%AE%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B2%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CE%BB/