Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Σε ποιους εστιάζεται η έρευνα για τον Γιακουμάκη

Ποιο ήταν το «παρεάκι» πίσω από το ανελέητο bullying

Σε τέσσερις συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη εστιάζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των ηθικών αυτουργών της αυτοκτονίας.

Πρόκειται για άτομα με.... καταγωγή από την Κρήτη, τα οποία φέρονται να βρίσκονται πίσω από τα καψόνια που προσδιορίζονται χρονικά από την άνοιξη του 2014 μέχρι και το καλοκαίρι του ίδιου έτους, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Η Ασφάλεια δεν αποκλείεται να καλέσει εκ νέου να καταθέσουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Οι νεαροί αυτοί έκαναν στο παρελθόν  παρέα με τον 20χρονο φοιτητή και μάλιστα σχετικά πρόσφατα είχαν πάει μαζί του να δουν ταινία στον κινηματογράφο στην πόλη των Ιωαννίνων.

Οι συγκεκριμένοι Κρητικοί φέρονται να είχαν δέσει ιμάντα στο λαιμό του Βαγγέλη για να τον κάνουν να μοιάζει «σκυλάκι». Το «παιχνίδι» χωρίς όριο σε βάρος του, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, είχε οδηγήσει τον ευαίσθητο Βαγγέλη στην απόφαση να εγκαταλείψει τη Σχολή.
 http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/800222/se-poious-estiazetai-i-ereuna-gia-ton-giakoumaki/