Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Όποτε η Ζωή Κωνσταντοπούλου έλεγε το όνομα «Παπασταύρου» στην εξεταστική, οι τραμπούκοι ξεσπάθωναν - Σήμερα γίνονται λαγοί

Ποιός θυμάται την εξεταστική – οπερέτα για την λιστα Λαγκαρντ; Εκεί που οι Σαμαροβενιζέλοι είχαν τοποθετήσει ακόμα και βουλευτές εμπλεκόμενους έμμεσα με την λίστα ώστε να είναι σίγουροι για το κουκούλωμα του σκανδάλου;

Εμεις το θυμόμαστε πάρα πολύ καλά. Τις μάχες που έδινε τότε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να ξεσκεπάσει τον Παπασταύρου, στενό συνεργάτη του Σαμαρά.

Όποτε λοιπόν η Ζωή ανέφερε το όνομα «Παπασταύρου», έπεφταν πάνω της οι τραμπούκοι του Σαμαρά και του Βενιζέλου, αυτοί οι γελοίοι ψευτόμαγκες για να την τραμπουκίσουν.Και ακολουθούσαν τα λαμογια του καθεστωτικού Διαδικτύου:«Εστία ανωμαλίας η Κωνσταντοπούλου»«Προκαλεί με την στάση της τους βουλευτές»«Προσβάλλει τους …θεσμούς!»

Σήμερα λοιπόν, με τις αποκαλύψεις για την μεθόδευση του ΣΔΟΕ και του Σαμαρά, καταλαβαίνετε τι κρύβεται πίσω από κάθε ψευτόμαγκα. Από κάθε ψεκασμενολάτρη της προπαγάνδας: ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ.

Μπράβο Ζωή, ουτε βημα πίσω!

(ΠΗΓΗ: http://olympia.gr/)