Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Αστυνομικοί σκοτώνουν άστεγο σε δρόμο του Λος Αντζελες

Νέο περιστατικό
Βίντεο το οποίο δείχνει αστυνομικούς του Λος Άντζελες να ακινητοποιούν και να πυροβολούν θανάσιμα έναν άστεγο μέσα στη μέση του δρόμου, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στη φτωχή γειτονιά Σκιντ Ρόου, κοντά στο κέντρο της...
 αμερικανικής πόλης. Οι συνθήκες παραμένουν αδιευκρίνιστες.
Στο βίντεο διακρίνονται αστυνομικοί να ακινητοποιούν έναν άνδρα, ενώ κάποιος φωνάζει «Πέτα κάτω το όπλο». Στη συνέχεια ακούγονται πέντε ή έξι πυροβολισμοί και περαστικοί αρχίζουν να καλούν σε βοήθεια.
Στο ίδιο βίντεο εμφανίζεται επίσης ένας αστυνομικός να ακινητοποιεί μια γυναίκα η οποία σηκώνει ένα γκλοπ που έπεσε από τους αστυνομικούς, αλλά και ένας άντρας που φωνάζει στους αστυνομικούς: «μόλις σκοτώσατε αυτό τον άντρα».
Η αστυνομία του Λος Άντζελες δεν έκανε κανένα σχόλιο για την ουσία του περιστατικού, ωστόσο, τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τουλάχιστον ένας αστυνομικούς άνοιξε πυρ. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στην εφημερίδα Los Angeles Times, ο θάνατος του άνδρα διαπιστώθηκε σε νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.
Πολλοί ξενώνες και υπηρεσίες για τους άστεγους της περιοχής βρίσκονται στο Σκιντ Ρόου και ορισμένοι άστεγοι έχουν στήσει σκηνές στα πεζοδρόμια της συγκεκριμένης γειτονιάς.
Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, οι αστυνομικοί είχαν επέμβει στη γειτονιά εξαιτίας διάρρηξης. Η ένταση συνεχίστηκε στην περιοχή αρκετές ώρες μετά το συμβάν.http://www.4news.gr/%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B3%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC/