Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Το βίντεο της δολοφονίας Νεμτσόφ
Τα ρωσικά ΜΜΕ παρουσίασαν ένα βίντεο από κάμερα καιρού με χαμηλή ανάλυση που αναφέρουν ότι διακρίνεται ένας άνδρας, ο οποίος πλησιάζει τον Μπορίς Νεμτσόφ και την συνοδό του.
Ο άνδρας φαίνεται ότι βρισκόταν για ώρα…στη γέφυρα και οι αρχές εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο να είχε σχεδιαστεί οργανωμένα η δολοφονία του πολιτικού.
Ερωτήματα για την μαφιόζικη δολοφονία
Λίγο αργότερα ένα εκχιονιστικό κλείνει το ζευγάρι που δεν φαίνεται πλέον από την κάμερα. Η ώρα είναι 23:31 και ο ηγέτης της αντιπολίτευσης πέφτει νεκρός από τις σφαίρες αγνώστου.

Ο άνδρας τρέχει και μπαίνει σε αυτοκίνητο που περνούσε εκείνη την ώρα από την γέφυρα.
Διαδηλώσεις μνήμης στη Μόσχα
Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθούν διαδηλώσεις στη μνήμη του 55χρονου πολιτικού στη Μόσχα, τις οποίες θα παρακολουθήσουν και μέλη του Κρεμλίνου.
Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, περίπου 50.000 άνθρωποι αναμένεται να παρευρεθούν στις πορείες μνήμης. Πριν την δολοφονία είχε προγραμματιστεί για σήμερα κεντρική πορεία της αντιπολίτευσης, η οποία αναβλήθηκε εξαιτίας της δολοφονίας. http://www.trelokouneli.gr/to-binteo-ths-dolofonias-nemtsof/