Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Σκουριές

Ο ΔΗΜΑΡοΣυριζαίος υπουργός-αρθρογράφος του ΔΟΛ Πανούσης είδε λέει στις Σκουριές να συγκρούονται 3000 εργαζόμενοι (ακόμα και το Μέγκαμου είδε λιγότερους από 1500. Τελικώς ήταν 300-400) με 1000 διαδηλωτές κατά της μπίζνας του Μπόμπολα. Τα ΜΜΕ πιστά στον ρόλο τους δεν παίξαν κανένα από τα βίντεο που έγιναν viral από χθες με τους κουκουλοφόρους της Ελληνικός Χρυσός του Μπόμπολα να πετάνε πέτρες στον κόσμο.
Συνεχίστε να χαριεντίζεστε στις τηλεοπτικές τους γιάφκες κύριοι του Σύριζα αντί να τους πατήσετε τα κεφάλια έναν έναν και αυτών και των παπαγάλων τους. Θα χάσετε την υποστήριξη του κόσμου, θα ξανακάνουν πρωθυπουργό τον Κουτσαβάκη τους, και άντε τολμήστε μετά να ξαναμιλήσετε για Ολιγάρχες ως αντιπολίτευση και να μην γελάει ο κόσμος και να σας παίρνει με τις ντομάτες.
ΥΓ. Όσο για τους ΚΚΕδες που παρακαλάνε να τα βρει ο Σύριζας με τους Καναλάρχες και τους Τραπεζίτες για να ξαναβρούν λόγο ύπαρξης και χαίρονται μετά χθεσινά στις Σκουριές, αυτή είναι και η κατάντια σας κύριοι ΚΚΕδες. Και η κατάντια σας και η μιζέρια σας. Εσείς ψοφήσατε προ πολλού.
ΥΓ2. Το ΚΚΕ έβγαλε ανακοίνωση για την προχθεσινή θρασύτατη ανακοίνωση των Καναλιών για τα χρέη τους ή η Κανέλλη έβλεπε την Παναθηναϊκάρα χθες;