Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

MME

Το υπερχρεωμένο και χιλιοδανεισμένο Μέγκαμου (των Μπομπολοψυχαραίων) με έκτακτα δελτία σοκ και δέους προσπάθησε να πείσει τον χαχόλο νοικοκυραίο ότι η ειρηνική διαμαρτυρία των αντιεξουσιαστών έξω από τη βουλή ήταν κάτι σαν εισβολή τερατόμορφων απόκοσμων στυγερών σίριαλ κίλερς που είχαν σκοπό να αφανίσουν την ανθρωπότητα με ορμητήριο την αυλή του κοινοβουλίου και επέκρινε σφόδρα τη στάση της φρουράς της βουλής που δεν έριξε πυρηνικά στο τάγμα απόκοσμων αντιεξουσιαστών και καπάκι δεν τους φύτεψε και από 200 σφαίρες στον καθένα.
Οι εθνικοί νταβατζήδες ψάχνουν με λύσσα τρόπο να ρίξουν την κυβέρνηση και να ξαναφέρουν τον Σαμαρούλη τους. Δεν τους έκατσε η αποδόμηση Βαρουφάκη, πιάσαν τον Κατρούγκαλο. Δεν τους έκατσε ούτε αυτό αρχίσαν με την Κωνσταντοπούλου. Δεν τους κάθεται η Κωνσταντοπούλου, αρχίσαν να βλέπουν κατάλυση της Δημοκρατίας επειδή 20 άτομα βγάλαν πανό έξω από τη βουλή.
Συνεχίστε κύριοι βουλευτές του Σύριζα να χαριεντίζεστε στα πάνελ των Κυριακουαλαφουζομπομπολαίων αντί να τους τα κλείσετε τα κωλομάγαζα και ούτε θα το καταλάβετε πως θα σας ρίξουν.