Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Όταν ο Ραφαέλ Κορέα έδιωξε το ΔΝΤ απο τον ΙσημερινόΑπόσπασμα απο το ντοκιμαντέρ των Άρη Χατζηστεφάνου και Κατερίνας Κιτίδη: Χρεοκρατία (Debtocracy).
Όπως είναι αυτονόητο, κανένα κανάλι στην Ελλάδα δεν το πρόβαλλε αφού η "δημοκρατία" δεν το επιτρέπει. Αντιθέτως, λίγες μέρες μετά την προβολή του βίντεο στο διαδίκτυο, ο Άρης Χατζηστεφάνου απολύθηκε απ'τον τηλεοπτικό σταθμο που εργαζόταν...


Αν αλλάξετε τις λέξεις Εκουαδόρ με Ελλάδα στο βίντεο, θα δείτε πως όλα είναι ίδια. Τα βήματα που οδήγησαν την Ελλάδα στην παγίδα του «χρέους» είναι πανομοιότυπα με εκείνα του Ισημερινού. Το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί και στη χώρα μας ο ανάλογος Ραφαέλ Κορέα και να σουτάρει τους οικονομικούς δολοφόνους και τις μαριονέτες-δωσίλογους υποτακτικούς τους που εξαθλιώνουν τους Έλληνες, αρπάζοντας τη δημόσια και την ιδιωτική μας περιουσία, με την υποστήριξη πάντα των νταβατζήδων - χουντικών ΜΜΕ που νυχθημερόν προπαγανδίζουν (με το αζημίωτο).

Σε Εκουαδόρ και Αργεντινή πρόλαβαν να μπουν στα ελικόπτερα..Εδώ να δούμε αν θα προλάβουν...Η μεγάλη ώρα που όλοι περιμένουμε δεν αργεί...