Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

«Η δικαιοσύνη είναι σαν τα φίδια: δαγκώνει μόνο τους ξυπόλητους»

1. Στο σπίτι του εφοπλιστή Πάλλη βρέθηκαν από την αντιτρομοκρατική στοιχεία ότι χρημάτιζε τον Μιχελάκη της ΝΔ για να κάνει επερωτήσεις για λογαριασμό του. Ούτε καν άρση ασυλίας έγινε για να πάει το θέμα στην δικαιοσύνη.
2. Ο Παπαμιμίκος της ΝΔ ελέγχεται από την δικαιοσύνη για ΜΚΟ όσο ήταν σε ΔΑΠ-ΟΝΝΕΔ που έφαγαν εκατομμύρια αλλά σαν να μην τρέχει τίποτα συνεχίζει να μας κουνάει το δάχτυλο στα πάνελ των Καναλαρχών και να αναβαθμίζεται από τον Σαμαρά.
3. Πάμε να κλείσουμε φυλακή τον απατεώνα Βαρουφάκη γιατί είχε plan b για δραχμή!
*****
1. Ο Σάββας Ξηρός έχει 93% αναπηρία αλλά άστον να σαπίσει στη φυλακή.

2. Ο Παπαγεωργόπουλος της ΝΔ αποφυλακίζεται επειδή έχει λέει 67% αναπηρία. Ο ίδιος τύπος που όταν τον μαντρώσανε στα Διαβατά ζητούσε μπάρες και σταντς για να κάνει βάρη, διάδρομο και ποδήλατο γυμναστικής για να κρατιέται σε φόρμα. Ξαφνικά μας προέκυψε ανάπηρος. Ας κλείσουμε τον Λαφαζάνη και την Ζωή μωρέ στη...
θέση του πρώην δημάρχου φτερωτού γιατρού να μην μείνει και άδειο κελί στα Διαβατά.