Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Τρόμος στη Βαρκελώνη: Ένοπλοι «γάζωσαν» ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης (εικόνα)


2


Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές Αρχές στο κέντρο της Καταλονίας και συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη για τον εντοπισμό δύο ενόπλων που άνοιξαν πυρ σε πολυσύχναστο-τουριστικό σημείο της πόλης και τραυμάτισαν τουλάχιστον ένα άτομο.
Σύμφωνα με...
 τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο ξενοδοχείο Silken Ramblas.
Εν συνεχεία οι ένοπλοι κατέφυγαν σε κοντινό εμπορικό και μέχρι στιγμής διαφεύγουν της σύλληψης ενώ δε μπορεί να διευκρινιστεί ο λόγος της επίθεσης.
Η ισπανική εφημερίδα El Mundo, δύο ένοπλοι δράστες πυροβόλησαν κατά ενοίκων ενός ξενοδοχείου στην περιοχή La Rambla, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, στο αποκορύφωμα της τουριστικής περιόδου.

3 http://katohika.gr/2015/07/%CF%84%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CF%8E%CE%BD%CE%B7-%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%AC%CE%B6%CF%89%CF%83%CE%B1%CE%BD/.html