Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Ντόρα σε Σαμαρά: Αντώνη, παραιτήσου!


Ντόρα σε Σαμαρά: Αντώνη, παραιτήσου!

Δραματική συνομιλία του Αντώνη Σαμαρά με την Ντόρα Μπακογιάννη το βράδυ του Σαββάτου, όταν του ζήτησε να διευκολύνει τις εξελίξεις, υποβάλλοντας την παραίτησή του από την... ηγεσία της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, η κ. Μπακογιάννη, βλέποντας το κλίμα που είχε διαμορφωθεί ενόψει του δημοψηφίσματος, αλλά και τα δημοσκοπικά δεδομένα που διαμορφώνονταν σε κάθε εμφάνιση του προέδρου της ΝΔ, τηλεφώνησε βαθιά ανήσυχη στον αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης και του είπε:
«Αντώνη, η παρουσία σου είναι επιζήμια και για την παράταξη και την προοπτική της χώρας. Είναι καλύτερο να παραιτηθείς άμεσα και να διευκολύνεις την κατάσταση. Για να σου αποδείξω μάλιστα ότι δεν έχω καμία φιλοδοξία, ταυτόχρονα μ' εσένα παραιτούμαι κι εγώ».
«Αστειεύεσαι βέβαια», ήταν η απάντηση του Αντώνη Σαμαρά.
Όταν η Ντόρα Μπακογιάννη επιχείρησε να επανέλθει, ο πρόεδρος της ΝΔ ανταπάντησε εκ νέου: «Θα είσαι τρελή»…
Πολλά στελέχη της ΝΔ μιλούν πλέον ανοικτά για εσωκομματικές εξελίξεις, επιρρίπτοντας στον Αντώνη Σαμαρά σοβαρές ευθύνες για το αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
 http://www.iefimerida.gr/news/215565/ntora-se-samara-antoni-paraitisoy