Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Παραμένουν κλειστές οι τράπεζες Τρίτη και Τετάρτη

Παραμένουν κλειστές οι τράπεζες Τρίτη και Τετάρτη

Στα 60 ευρώ διατηρείται το ημερήσιο όριο ανάληψης μετρητών

Για δύο ημέρες θα παραταθεί η ισχύς της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που ορίζει την τραπεζική αργία, σύμφωνα με πληροφορίες από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι... η τραπεζική αργία με τους ίδιους όρους πρόκειται να παραταθεί έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.
Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν το ποσό των 120 ευρώ θα μπορούν να πάρουν για τις επόμενες δύο ημέρες μόνον όσοι συνταξιούχοι δεν το έλαβαν τις τελευταίες ημέρες.
Όσον αφορά τις τραπεζικές θυρίδες, θα παραμείνουν κλειστές μέχρι να ανοίξουν όλα τα τραπεζικά καταστήματα, καθώς στην διάρκεια της τραπεζικής αργίας λειτουργούν μόνο 1.000 καταστήματα για την καταβολή συντάξεων.
Την είδηση ότι θα παραμείνουν κλειστές οι τράπεζες για δύο ακόμα ημέρες επιβεβαίωσε και η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη.
Στη διάρκεια των δύο επομένων ημερών (Τρίτη-Τετάρτη), θα λειτουργήσουν ακριβώς τα ίδια τραπεζικά υποκαταστήματα για την παροχή των ίδιων τραπεζικών υπηρεσιών.
Όπως ανέφερε ο κ. Μάρδας, συντάσσεται και θα ανακοινωθεί η νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με τη λειτουργία των τραπεζικών καταστημάτων που θα περιλαμβάνει την παροχή διευρυμένων υπηρεσιών από το δίκτυο των τραπεζικών υποκαταστημάτων.
Η κ. Λούκα Κατσέλη επεσήμανε, επίσης ότι θα εκτιμηθεί και η σημερινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αναφορικά με την παροχή ρευστότητας στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα και ανάλογα θα κριθεί, εάν θα αλλάξουν οι αποφάσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/604192/paramenoyn-kleistes-oi-trapezes-triti-kai-tetarti