Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Οι Γερμανοί αγάπησαν τον Τσίπρα! -

Φωτογραφία του χρήστη Βαθύ Κόκκινο.
 Το Βερολίνο με δυσκολία κρατιέται για να μην πανηγυρίσει δημοσίως τον θρίαμβό του...
Στα 392,7 ευρώ καθορίζεται για φέτος, αντί των 486 ευρώ, το ύψος της κατώτατης σύνταξης που θα χορηγούν τα Ταμεία και το Δημόσιο στους συνταξιοδοτούμενους από 1/1/2015, ενώ οι Ασφαλισμένοι θα «φορτωθούν» έως και 10 χρόνια επιπλέον εργασίαςμας γράφει η εφημερίδα «Ημερησία» που εκφράζει τις απόψεις της ντόπιας οικονομικής ελίτ, ενώ το Βερολίνο σε σχέση με το νέο Μνημόνιο …
με δυσκολία κρατιέται για να μην πανηγυρίσει δημοσίως τον θρίαμβό του, εκτιμάει το ίδιο έντυπο.
Εχει την σημασία του να παραθέσουμε ολόκληρο το σχετικό άρθρο που υπογράφει ο Γιώργος Παυλόπουλος
Οι Γερμανοί αγάπησαν τον Τσίπρα!
Η αλλαγή στη στάση του Βερολίνου έναντι του Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε μετά τη μεταστροφή του Ελληνα πρωθυπουργού, η οποία και οδήγησε στη συμφωνία της 13ης Ιουλίου. Ο μέχρι πρότινος ακροαριστερός που απειλούσε την Ευρώπη και το ευρώ μετασχηματίστηκε σε ένα φερέγγυο και ικανό ηγέτη, που παίρνει δύσκολες αποφάσεις και κυριαρχεί πολιτικά στη χώρα του. Σήμερα, σχεδόν ένα μήνα αργότερα, μετά την ψήφιση των δύο πακέτων με τα προαπαιτούμενα, τον ανασχηματισμό και την αποπομπή των διαφωνούντων, την ολοκλήρωση σε χρόνο εξπρές των διαπραγματεύσεων με το κουαρτέτο των δανειστών και την προώθηση στη Βουλή του τρίτου -και βαρύτερου από τα δύο προηγούμενα- Μνημονίου, η θετική στάση της Γερμανίας τείνει να μετατραπεί σε... διθύραμβο.
«Ναι, η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει (...) Η νέα ομάδα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στρώθηκε
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/08/blog-post_198.html