Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Βασίλης Λεβέντης: Ο "χρήσιμος ηλίθιος" αυτών των εκλογών


Για να ξεκαθαρίσουμε, δεν θεωρούμε ηλίθιο, ως άνθρωπο τον Βασίλη Λεβέντη. Πανέξυπνος είναι, έχει μία άποψη για τα πολιτικά πράγματα, επιφανειακή για εμάς, αλλά έχει το δικαίωμα να την έχει..
Ως "χρήσιμο ηλίθιο", τον έχει όμως το μνημονιακό κατεστημένο της χώρας, που μετά την απαξίωση του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ, και αφού δεν θέλουν να φύγουν πολλοί ψήφοι στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο, τον προβάλλουν ώστε να κατευθυνθεί εκεί κάποιοι από τους ψήφους διαμαρτυρίας.

Δεν έχει καμία πρόταση θα πει κάποιος, αλλά θα... θυμίσουμε τις τελευταίες τοποθετήσεις του, υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, υπέρ του "πάση θυσία στο ευρώ", ότι προσφέρει τους βουλευτές του (αν μπει στην Βουλή) στον μνημονιακό Τσίπρα, και ότι φλερτάρει με πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ.

Ο Βασίλης Λεβέντης, και η "Ένωση Κεντρώων", αποτελεί μία φιλομνημονιακή λύση, έστω και αν είναι στην κατηγορία της "ψήφου για την πλάκα μας"!