Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Για εκλογές η Μέρκελ είπε ΟΧΙ! Μέχρι να παραδώσει στον Κωστάκη Καραμανλή ή σε νέο Παπαδήμο... & να περάσει το νέο πακέτο τον Οκτώβρη, τα κεφάλια μέσα!

Άλλα κόλπα για να "παγώσουν" οι εξελίξεις! Θερινά τμήματα στη Βουλή το φθινόπωρο!!!
* Κι οι εκλογές; ¨οταν τελειώσουν σε Πορτογαλία κι Ισπανία, θα του επιτρέψουν την εκλογική ήττα κι αποχώρηση! Θα πιει όλο το ποτήρι του δικού του Μνημονίου!

Από το "PRESS-GR"
Σε θερινά τμήματα οδηγείται η Βουλή, πιθανότατα και εντός της ημέρας! Πρόκειται για μία πολιτική εξέλιξη που απομακρύνει την εκλογολογία, αλλά και την πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης, η οποία καθίσταται άνευ περιεχομένου από την ώρα που η Αριστερή Πλατφόρμα δεν θέλει να δώσει ένα...
καθαρό «ναι» ή «όχι».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση έχει ήδη συντάξει το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος φέρεται να το έχει υπογράψει. Επομένως αυτό που απομένει είναι η δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος, η οποία θα γίνει στον χρόνο που θα επιλέξει η κυβέρνηση. Τα 3 θερινά τμήματα θα διαρκέσουν μέχρι τις αρχές του Οκτώβρη και θα έχουν διάρκεια 15 ημέρες το καθένα.
Με τον τρόπο αυτό η κυβέρνηση μπορεί να περάσει κρίσιμα και δύσκολα προαπαιτούμενα νομοσχέδια στις αρχές Σεπτέμβρη, όπως αυτό της φορολόγησης των αγροτών. δεν χρειάζεται να κατατεθεί η πρόταση εμπιστοσύνης, η οποία θα συνέχιζε την πολιτική αναστάτωση, αποδυναμώνεται η δυνατότητα της Προέδρου της Βουλής να μπλοκάρει τις διαδικασίες καθιστώντας προβληματική την ψήφιση νομοσχεδίων. παραμένει στην ευχέρεια της κυβέρνησης η διενέργεια εκλογών τον Οκτώβριο, όπως επιθυμεί το Μαξίμου, που δεν θέλει την εσπευσμένη διαδιασία του Σεπτεμβρίου.