Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

«Ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την ποut@ν@ τη μάνα που σας γέννησε»«Δικαίως, όλο και περισσότεροι, στην Ευρώπη, λένε ότι η τρόικα πρέπει να καταργηθεί, η “καταστρόικα” πρέπει να τελειώσει», σημείωνε σε σειρά ομιλιών του ο Τσίπρας πριν γίνει πρωθυπουργός...


CMriCdNU8AAd9xa

Δεν ξέρουμε αν αναφερόταν στο ντοκιμαντέρ μας. Ούτως η άλλως ο όρος χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά μετά τη διάλυση της πρώην Σοβιετικής Ένωσης για να περιγράψει το λυστρικό ξεπούλημα μιας ολόκληρης χώρας.

Το βέβαιο είναι ότι η νέα “Θάτσερ του ευρωπαϊκού νότου” έχει θέσει σε εφαρμογή ένα από τα πιο ακραία προγράμματα ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και μάλιστα με ρήτρες μη αντιστρεψιμότητας που καμία από τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις δεν είχε διανοηθεί να προτείνει.

Ύστερα και από την έγκριση από το κυβερνητικό συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ) της παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην κοινοπραξία της γερμανικής Fraport με την Slentel, το σχέδιο ολοκληρωτικής εκποίησης της χώρας επιταχύνεται.

Eμείς απλώς σκεφτήκαμε να σας τη θυμίσουμε τι πραγματικά σημαίνει CatastroikaInfowar