Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Άκου φασιστάκο

Μιχαλολιάκος στα νιάτα του
Μιχαλολιάκος στα νιάτα του
Βρέ ηλίθιε ,βρε χαϊβάνι ,

χωρίς εθνικό νόμισμα πως θα χρηματοδοτήσεις την παραγωγή και γενικότερα την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας;

Με δανεικό νόμισμα,το οποίο μας έφτασε εδώ;
Για τους τελείως αδαείς:
Τέσσερις μήνες μετά την χρεοκοπία του1932 ,ο Βενιζέλος δημιούργησε το σημερινό Ι.Κ.Α με 800.000.000 (εκατομμύρια) δραχμές.
Που τα βρήκε;Έκοψε νόμισμα.
Επειδή ,χωρίς να θέλω να προσβάλω,νομίζω πως αυτοί που σε ψηφίζουν βασίζονται περισσότερο στο συναίσθημα και δεν έχουν ανοίξει ποτέ ένα βιβλίο της προκοπής: Εφόσον δεν γουστάρεις τους μετανάστες,πως θα τους διώξεις εντός Ε.Ε;
Πως θα διώξεις κάποιους την στιγμή που αποδέχεσαι την συνθήκη σέγκεν και την επέκτασή της το Δουβλίνο;'
Ακου να σου πω φασιστάκο.
Την ρεζέρβα ,όταν την ξεχνάς για πολλά χρόνια "καίγεται".Εσύ ο Λεβέντης,η τελειωμένη Ελιά,ο ανύπαρκτοςΓκλέτσος,ο Καρατζαφύρερ και πόσοι άλλοι πριν και μετά,είσαστε οι ρεζέρβες του συστήματος.Αυτό και μόνο αρκεί..
Άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν το....
ηθικό,ψυχικό και μορφωτικό σθένος να περάσουν μπροστά και δέχονται την επι χρήμασι καταταξή τους στα μεταχειρισμένα,βγάζοντας ταυτόχρονα άναρθρες κραυγές εδώ και εκεί,δεν αξίζουν ούτε τον οίκτο μας.