Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Με κλήρωση θα εκλεγεί ο νέος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Βροχή πέφτουν οι υποψηφιότητες για την θέση του Προέδρου στην Νέα Δημοκρατία, ενώ αναμένεται να αυξηθούν και άλλο μέχρι την Παρασκευή, οπότε και λήγει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων.  
Σημαντικό ρόλο για το μεγάλο αριθμό των υποψηφιοτήτων έπαιξε το γεγονός πως οι τελευταίοι δυο πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας ήταν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, οπότε όλοι οι νεοδημοκράτες σκέφτηκαν «αφού έγινε πρόεδρος ο φασίστας ο Σαμαράς και ο μπουρτζόβλαχος ο Μεϊμαράκης, γιατί να μην γίνω κι εγώ;».

Επειδή οι υποψηφιότητες είναι πολλές, υπάρχει η σκέψη ο επόμενος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να εκλεγεί με κλήρωση. ...


Είναι τόσα πολλά τα άξια στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που δεν ξέρεις ποιον να πρωτοψηφίσεις.Αν ψηφίσεις τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα αδικήσεις τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ήδη, πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έχουν δηλώσει πως θα δεν θα ψηφίσουν κανέναν γιατί δεν μπορούν να επιλέξουν κάποιο από όλα αυτά τα τεφαρίκια.

Μπροστά στον κίνδυνο να αδικηθεί κάποιος υποψήφιος και την επόμενη μέρα να μην μιλιούνται μεταξύ τους, τα όργανα της Νέας Δημοκρατίας θα καταφύγουν στην κλήρωση, όπως γινόταν και στην αρχαία Αθήνα.

Παράλληλα, ο ΑΝΤ1 έκανε πρόταση στην Νέα Δημοκρατία η εκλογή του νέου προέδρου να γίνει την άνοιξη, ώστε να κάνει ένα τηλεοπτικό σόου, όπου όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι θα ζουν μαζί σε ένα σπίτι και θα διαγωνίζονται στο χορό, το τραγούδι και το πλέξιμο.

(Το μπλογκ στηρίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη για Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Αφενός είναι ο μόνος υποψήφιος που έχω γνωρίσει και αφετέρου του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη πως θα βάλει λουκέτο στην Νέα Δημοκρατία.)

του Πιτσιρίκου
ΠΗΓΗ: Πιτσιρίκος