Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: 6 χρόνια βία και καφριλίκι – οι χειρότερες στιγμές της ομάδας Δέλτα (10 VIDEO)

Άντρες, γυναίκες, παιδιά και γέροι, κανένας δεν έμεινε παραπονεμένος πως δεν έφαγε βρωμόξυλο

Διαλύεται η Ομάδα Δ δήλωσε σήμερα ο Νίκος Τόσκας, αναπληρωτής υπουργός Προ.Πο. του Σύριζα.
4E267B523AA5392DC69F46F4F46E4A62
Φυσικά, τα νέα είναι τελείως αντιφατικά και το πιο πιθανό είναι να της αλλάξουν όνομα και να την ενώσουν με τους...
Ματατζήδες, όπως γράφεται αλλού. Ο λόγος είναι τελείως προφανής: καμιά κυβέρνηση που θέλει να περάσει μέτρα τα οποία δε γουστάρει κανένας(=μνημόνια) δε μπορεί να επιβιώσει χωρίς κάποιον να κάνει τη βρώμικη δουλειά. Να ρίξει δηλαδή ένα γερό βρωμόξυλο στους πολίτες που έχουν το θράσος να διαμαρτύρονται.


Στο πραγματικά άπειρο βρωμόξυλο που έχει πέσει τα τελευταία χρόνια (μόνο τα ψηφισμένα μνημόνια είναι 4 τον αριθμό), η Ομάδα Δ που υπάρχει μόλις 6 χρόνια ήταν αυτή που πραγματικά έλαμψε στο ρόλο του Μεγάλου Ξυλοδάρτη, τόσο πολύ που έκανε ακόμα και τον πιο κάφρο ματατζή να θυμίζει κατηχητικό. Εντάξει, το χέσαμε, αλλά για όποιον έχει περάσει από κέντρο της Αθήνας σε φάσεις διαδηλώσεων θυμάται σίγουρα τις ορδές έφιππων Νεάτερνταλ με τα παπάκια που βαράγανε ότι έφτανε το γκλοπ τους.
astynomia-diadilotis


Επειδή πάντως μάλλον όπως τους ξέραμε μάλλον θα τους χάσουμε τους Δελτάδες με τη σέξι στολή μείγμα Ρόμποκοπ και SS, το Luben θυμάται τις καλύτερες στιγμές τους, τα πιο φαντασμαγορικά κλωτσομπούνια, τα πρώτα βραβεία στους διεθνείς διαγωνισμό “Κλώτσα το γεράκο, δείρε τη φοιτήτρια”. Πάμε δυνατά: