Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιτέλους! Προσέλαβαν ΑΜΕΑ και στην ΕΛ.ΑΣ.


Toυ Παύλου Κιρκασίδη

Πραγματικά άλματα γίνονται πλέον στην Ελλάδα όσον αφορά την ενσωμάτωση των ατόμων με ειδικές ανάγκες στην αγορά εργασίας, καθώς, όλο και περισσότερα είναι τα επαγγέλματα που ανοίγουν στους συνανθρώπους μας εκείνους που εμφανίζουν σωματικές ή νοητικές ιδιαιτερότητες.


Τρανή απόδειξη τούτου και η συγκεκριμένη φωτογραφία, που εμφανίζει περιπολικό παρκαρισμένο σε θέση που προορίζεται αποκλειστικά για ΑΜΕΑ, κάτι που φυσικά δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για το ότι οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί κινούνται με αναπηρικά αμαξίδια, αφού κάτι διαφορετικό θα ήταν αδιανόητο σε μια πολιτισμένη χώρα όπως η Ελλάδα....

Εμείς «χαιρετίζουμε» τη συγκεκριμένη κίνηση της ΕΛ.ΑΣ, και ευελπιστούμε πως το μέτρο θα επεκταθεί σύντομα και σε άλλους δημόσιους οργανισμούς.