Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

«Δεν θα τους περάσει» θα είναι το κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης που οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στα μέτρα-λαίλαπα που φέρνει η τρόικα και οι εγχώριοι συνεργάτες τους.


συριζα
Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως η μόνη αντιμνημονιακή δύναμη της χώρας που δεν έχει πρόβλημα να ψηφίσει μνημόνια, καλεί όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως πολιτικής προτίμησης, να κατέβουν στις πλατείες και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους αυτούς που καπηλεύτηκαν την ψήφο και τα όνειρά τους.
«Αυτές τις μέρες, ζούμε το απόλυτο αδιέξοδο της κυβερνητικής αυταπάτης. Κάποιοι θεώρησαν πως κάνοντας τον καλό μαθητή και εφαρμόζοντας κατά γράμμα το μνημόνιο, θα είχαμε την επιείκεια των πιστωτών και τη στοργή των αγορών. Όλοι μαζί μπορούμε να...
ανατρέψουμε τα μνημόνια και τις πολιτικές τους, ο λαός θα νικήσει» αναφέρει το μήνυμα που έστειλε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας στη νεολαία του κόμματος.