Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Απαράδεκτη εκτροπή από μεριάς Παυλόπουλου: Εγγυάται (ως τι;;;) ότι δεν θα γίνουν εκλογές μέχρι το τέλος του 2016

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατίας βάση του Συνταγματικού του ρόλου δεν μπορεί να παίρνει θέση για τον χρόνο διεξαγωγής εκλογών τη προεδρευομένη Δημοκρατία. Μόνο οι βουλευτές μπορούν να κινήσουν εξελίξεις και να μιλάνε για χρόνο εκλογών.......

Ο Πάκης εκτρέπεται.......Και βέβαια όταν η αγανάκτηση του κόσμου κορυφωθεί κανένας Πάκης δεν θα μπορεί να κάνει οτιδήποτε!
Την ανάγκη κυβερνητικής σταθερότητας επισημαίνουν κύκλοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας, σχετικά με σενάρια που "κυκλοφόρησαν" μετά την ψηφοφορία του νόμου για τα προαπαιτούμενα αλλά και τη συνάντηση που είχαν χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
«Τώρα που η χώρα μετά την εκπλήρωση των υποχρεώσεών της δικαιούται να διεκδικεί από τους εταίρους της σημαντικά πράγματα, όπως είναι ιδίως η ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών και η ελάφρυνση του χρέους, είναι αδιανόητο να γίνεται λόγος για εκλογές ή άλλες εξελίξεις που θα έθεταν σε κίνδυνο την κυβερνητική σταθερότητα», αναφέρουν, σύμφωνα με την πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή του MEGA και προσθέτουν:

«Η χώρα τουλάχιστον ως το τέλος του 2016 πρέπει να προχωρήσει ομαλά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα κάνει ό,τι αρμόζει στο πλαίσιο του ρυθμιστικού του ρόλου».