Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

«Καμπάνα» 318 εκατ. ευρώ στην Apple για φοροδιαφυγή στην Ιταλία

«Καμπάνα» 318 εκατ. ευρώ στην Apple για φοροδιαφυγή στην ΙταλίαΗ ιταλική θυγατρική του αμερικανικού ομίλου Apple συμφώνησε να καταβάλει 318 εκατομμύρια ευρώ για την οριστική διευθέτηση υπόθεσης...

  φορολογικής απάτης, όπως δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο οι ιταλικές φορολογικές αρχές.
Εκπρόσωπος της αρμόδιας ιταλικής υπηρεσίας επιβεβαίωσε τη συμφωνία, που αποκάλυψε η εφημερίδα La Repubblica, χωρίς ωστόσο να κάνει περαιτέρω σχόλια.
Η Apple Italia είχε κατηγορηθεί από τις Αρχές Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος ότι δεν είχε καταβάλει φόρους επί των εσόδων της από το 2008 έως το 2013, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα.
Ύστερα από αρκετούς μήνες διαπραγματεύσεων, η Apple Italia δέχθηκε να καταβάλει 318 εκατομμύρια ευρώ, ακριβώς το ποσό που ζητούν οι ιταλικές φορολογικές αρχές, ανέφερε η La Repubblica.
Μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατόν να επιβεβαιωθεί η συμφωνία από την Apple Italia, επισημαίνει το Γαλλικό Πρακτορείο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/656165/kampana-318-ekat-eyro-stin-apple-gia-forodiafygi-stin-italia