Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Το "ξεβράκωμα" των "ηθικολόγων" που θα καταψήφιζαν το Σύμφωνο συμβίωσης αλλά απουσίασαν

Σήμερα για κάποιον που είδε λίγο πιο "βαθιά" την στάση πολλών βουλευτών κατά την διαδικασία της ψήφισης του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, έγινε του ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΟΣ. Και μιλάμε για το προσωπικό ξεβράκωμα του καθενός τους, και εξηγούμαστε....

 
 
 
Τα κόμματα είχαν συγκεκριμένη γραμμή για το θέμα σύμφωνα με τα "πιστέυω" τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε το νομοσχέδιο ορθά και η γραμμή ήταν να το υπερψηφίσουν όλοι οι βουλευτές του. Στο ίδιο μήκος κύματος Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, Εν. Κεντρών. Από την άλλη μεριά το ΚΚΕ με αστεία επιχειρήματα που θίγουν το αξιακό πλαίσιο της Αριστεράς, και ΝΔ, ΑΝΕΛ και Χ.Α. πουλώντας "ψευτοχριστιανική" ηθική είπαν θα καταψηφίσουν. Μάλιστα βουλευτές της ΝΔ και των ΑΝΕΛ δημόσια υπεράσπιζαν τις Ταλιμπανικές τους θέσεις. Και έφτασε η ώρα της ψηφοφορίας, και ακολούθησε το ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ.

Βουλευτές των ΑΝΕΛ, και της ΝΔ τους έπιασε μαζικό "τσίλι πίπι" και απουσίασαν από την ψηφοφορία, και έτσι ενώ από την μία πούλησαν ψευτοηθική στα ζώα που τους ψηφίζουν, ως άτομα συνευρίσκονται καθημερινά (όπως όλοι μας) με gay, ξέρουν ότι το σύμφωνο συμβίωσης ήταν κάτι απολύτως λογικό, και δεν καταψήφισαν! Με λίγα λόγια, παίρνουν ψήφους για πράγματα που λένε αλλά δεν πιστεύουν!

Και στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε το "αντίστροφο" παράδειγμα, όπου ο Μπόλαρης που είχε διαπομπεύσει οροθετικές γυναίκες, γνωστός φασιστάκος απουσίασε για να μην ψηφίσει υπέρ, το οποίο ήταν  γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ.

 
 
 
 
 
 
 
 http://anemosantistasis.blogspot.gr/2015/12/blog-post_810.html