Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Το μυστηριώδες ξενοδοχείο-φάντασμα του Μπαλί που δεν άνοιξε ποτέ (φωτο)


Το μυστηριώδες ξενοδοχείο-φάντασμα του Μπαλί που δεν άνοιξε ποτέ
Το Μπαλί είναι αγαπημένος προορισμός διακοπών για πολλούς που λατρεύουν το σερφ, την άμμο και τη θάλασσα. Ορισμένοι ταξιδιώτες ωστόσο κάνουν πιο εναλλακτικές επιλογές, επισκεπτόμενοι ένα εγκαταλελειμμένο πολυτελές ξενοδοχείο που οι ντόπιοι πιστεύουν πως είναι στοιχειωμένο.....Το Bedugul Taman Rekreasi Hotel & Resort, το λεγόμενο ξενοδοχείο- φάντασμα βρίσκεται στα βουνά στο κέντρο της Bedugal.
Το οπτικό υλικό από τον ταξιδιώτη Jacob Laukaitis δείχνει ένα πολυτελές αλλά ερειπωμένο ξενοδοχείο με μεγάλη σάλα χορού, τεράστιες τραπεζαρίες, υπνοδωμάτια, βεράντες και εκπληκτική θέα.
Το οίκημα κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1990 αλλά για λόγους που παραμένουν άγνωστοι, δεν άνοιξε ποτέ για το κοινό.
Μυστήριο περιβάλλει την ανέγερση του ξενοδοχείου καθώς και το ιδιοκτησιακό του καθεστώς με ορισμένους να λένε πως χρίστηκε από Ινδονήσιο γαλαζοαίματο και άλλους να δείχνουν τον Tommy Suharto, γιο του πρώην προέδρου. Άλλη θεωρία υποστηρίζει πως το παλάτι- φάντασμα ανήκει σε διεφθαρμένο εργολάβο που καταράστηκε τους ανταγωνιστές του αλλά τελικά κατέληξε να χρεωκοπεί ο ίδιος.
Όποιος κι αν είναι ο ιδιοκτήτης, είναι προφανές πως είχε πολύ φιλόδοξα σχέδια για τη δημιουργία ενός θέρετρου που θα γινόταν πόλος έλξης.
«Οι ντόπιοι το αποκαλούν ξενοδοχείο-φάντασμα», γράφει ο Laukaitis στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεό του στο YouTube, αναφερόμενος στο θρύλο που θέλει το ξενοδοχείο να στοιχειώνουν οι αντίπαλοι του εργολάβου και οι εργάτες που έχασαν τη ζωή τους κατά την κατασκευή του.
IASJDFG9 IASJDFG8 IASJDFG7 IASJDFG6 IASJDFG5 IASJDFG4 IASJDFG3 IASJDFG2 IASJDFG1


http://www.newsbeast.gr/travel/arthro/2081740/to-mistiriodes-xenodochio-fantasma-tou-bali-pou-den-anixe-pote