Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΕΣΒΟΥ-ΛΗΜΝΟΥ

Ας σημειωθεί ότι πέρα της συγκεκριμένης υπόθεσης που φτάνει στην αίθουσα του δικαστηρίου, τα ίδια ή και άλλα πρόσωπα κατηγορούνται και για μια σειρά άλλα αδικήματα για τα οποία έχουν αφεθεί ελεύθερα με περιοριστικούς όρους. Για την παραπομπή τους σε δίκη αναμένεται να αποφασίσει το Συμβούλιο Εφετών....


Το Συμβούλιο Εφετών βορείου Αιγαίου παραπέμπει με την κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, στελέχη της υπό εκκαθάριση Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου – Λήμνου, που ενέχονται στο πρώτο σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε και αφορούσε παράνομες δανειοδοτήσεις ύψους τότε άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.


Πρόκειται για υπόθεση του 2004 για την οποία παραπέμπονται σε δίκη τα μέλη τότε του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, ο τότε διευθυντής και ο τότε υπεύθυνος της διαχείρισης επιταγών. Επίσης για ηθική αυτουργία στην απιστία παραπέμπονται δυο φυσικά πρόσωπα.

Ας σημειωθεί ότι πέρα της συγκεκριμένης υπόθεσης που φτάνει στην αίθουσα του δικαστηρίου, τα ίδια ή και άλλα πρόσωπα κατηγορούνται και για μια σειρά άλλα αδικήματα για τα οποία έχουν αφεθεί ελεύθερα με περιοριστικούς όρους. Για την παραπομπή τους σε δίκη αναμένεται να αποφασίσει το Συμβούλιο Εφετών.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Λέσβου – Λήμνου τέθηκε υπό εκκαθάριση το 2012.
 http://prezatv.blogspot.gr/2015/12/blog-post_120.html