Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Εντυπωσιακό! Δείτε την ανατολή της Γης από τη Σελήνη [εικόνα] Πηγή: Εντυπωσιακό! Δείτε την ανατολή της Γης από τη Σελήνη [εικόνα]Εντυπωσιακό! Δείτε την ανατολή της Γης από τη Σελήνη [εικόνα]


Η Νasa έδωσε στη δημοσιότητα μια εντυπωσιακή εικόνα της Ανατολής της Γης πάνω από τη Σελήνη.
Το διαστημικό σκάφος LRO κατέγραψε την  εικόνα του πλανήτη, όπως φαίνεται από την επιφάνεια του φεγγαριού.....


 
«Τα χρώματα στην φωτογραφία απεικονίζουν μόνο κατά προσέγγιση αυτό που θα έβλεπε ένας ατρόμητος εξερευνητής από τη Σελήνη», γράφουν οι ερευνητές σε ένα blog post Αrizona State, «επειδή το ανθρώπινο μάτι είναι πλήρως ευαίσθητο σε όλα τα χρώματα του ορατού φάσματος, ενώ η [ευρυγώνια κάμερα] βλέπει μέσα από μια σειρά από φίλτρα στενής ζώνης».
Η ομάδα των ερευνητών, παραδέχεται ότι η σύνθεση και διόρθωση του χρώματος μπορεί να είναι παραπλανητική, από μια καθαρά επιστημονική άποψη, αλλά τονίζουν ότι όλα γίνονται προκειμένου να δημιουργηθεί μια φωτογραφία που αντιπροσωπεύει καλύτερα αυτό που θα έβλεπε κανείς αν ήταν επιβάτης στο διαστημικό σκάφος. 
Η εικόνα λήφθηκε από το Lunar Reconnaissance Orbiter, ένα διαστημικό σκάφος που μελετά το φεγγάρι από το 2009. 
 http://www.iefimerida.gr/news/241672/entyposiako-deite-tin-anatoli-tis-gis-apo-ti-selini-eikona