Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Τα ομόφυλα ζευγάρια θα έχουν το δικαίωμα να υιοθετούν παπάδες

papades
Σάλο έχει προκαλέσει η πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου, να επιτραπεί στα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παπάδες.
Σύμφωνα με τον κ. Παρασκευόπουλο, θα πρέπει να επιτραπεί στα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παπάδες και, αν τα καταφέρουν, να τους επιτρέπεται να υιοθετούν και παιδιά.
Όπως δήλωσε ο κ. Παρασκευόπουλος, θα υπάρξει ένα πιλοτικό πρόγραμμα, όπου ένα ομόφυλο ζευγάρι ανδρών και ένα ομόφυλο ζευγάρι γυναικών θα υιοθετήσουν δυο μητροπολίτες...

Ο Πέτρος και ο Γιώργος θα υιοθετήσουν τον μητροπολίτη Άνθιμο και η Μαρία με τη Σοφία θα υιοθετήσουν τον μητροπολίτη Αμβρόσιο.
Αν τα δυο ομόφυλα ζευγάρια καταφέρουν να δώσουν στον Άνθιμο και τον Αμβρόσιο την αγάπη που τους λείπει -και καταφέρουν να τους κάνουν σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία-, θα επιτραπεί στα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά.
Εγώ δεν είμαι παιδοψυχολόγος ή κοινωνιολόγος για να πω με βεβαιότητα ποιες είναι οι ιδανικές συνθήκες για να μεγαλώσει ένα παιδί αλλά είναι εντυπωσιακό πως μητροπολίτες που έχουν ορκιστεί να παραμείνουν άγαμοι και δεν μεγαλώνουν παιδιά, θέλουν να αποφασίσουν για τις προσωπικές σχέσεις των άλλων και για το αν θα έχουν δικαίωμα να μεγαλώνουν παιδιά.
(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μόνο μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)