Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Ρωσικά βομβαρδιστικά προκάλεσαν πύρινο όλεθρο. Το κλάμα Ερντογάν ακούγεται μέχρι την Αμερική

1031175396


Από την 30η Σεπτεμβρίου, που ξεκίνησε η άμεση εμπλοκή της ρωσικής αρκούδας στη Συρία, συνολικά έχει καταστρέψει 1.200 βυτιοφόρα που μεταφέρουν παράνομα πετρέλαιο, σύμφωνα με δήλωση του..

 εκπροσώπου του Ρωσικού Γενικού Επιτελείου Αντιπτέραρχου Σεργκέι Rudskoy.
"Από την έναρξη της αεροπορικής εκστρατείας, ρωσικά αεροσκάφη κατέστρεψαν πάνω από 1.200 τέτοια οχήματα. Οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές συνεχίζουν να εστιάζουν στην καταστροφή των παράνομων πηγών εσόδων για τους τρομοκράτες στη Συρία"

Σύμφωνα με τον ίδιο, έξι παράνομες πετρελαιοπηγές που ελέγχονται από τους τρομοκράτες, καθώς και επτά κομβόι φορτηγών που μεταφέρουν καύσιμα  έχουν καταστραφεί κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ημερών.
Νωρίτερα, το Δεκέμβριο, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα δορυφορικές εικόνες των φορτηγών πετρελαίου που συγκεντρώνονταν στα τουρκο-συριακά σύνορα ως απόδειξη της λαθρεμπορίας πετρελαίου από τη Συρία στην Τουρκία.
Ο Υφυπουργός Άμυνας Ανατόλι Αντόνοφ κατηγόρησε τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την οικογένειά του  για την άμεση συμμετοχή σε παράνομο εμπόριο πετρελαίου πραγματοποιείται από το ISIS.


 http://katohika.gr/diethni/sok-kai-deos-rosika-bombardistika-prokalesan-pyrino-olethro-to-klama-erntogan-akoygetai-mexri-tin-ameriki/