Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Γυναίκες έτοιμες να πεθάνουν και "ανθρωπάκια" που φορούν στολή! PKK κατά Τούρκων

Image
Από τη μία γυναίκες έτοιμες για όλα. Και πρώτα απ΄ όλα έτοιμες να πεθάνουν . Είναι οι γυναίκες των Κούρδων που μάχονται με ηρωϊσμό τις τουρκικές δυνάμεις. Άλλες είναι ήδη μανάδες ,έχοντας αφήσει πίσω τα παιδιά τους για τα οποία πολεμούν. Κι άλλες γνωριζουν ότι μπορεί και να μην προλάβουν να γίνουν μητέρες. Παρόλα αυτά τίποτα δεν τις κάνει να σκεφτούν να κάνουν πίσω.

Γι΄ αυτό οι Τούρκοι είναι ήδη χαμένοι στον πόλεμο κατά των Κούρδων.

Από την άλλη οι θρασύδειλοι των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας. Ανθρωπάκια που φοράνε στολή και κουκούλες…ποζάρουν μέσα σε σχολεία που κατέστρεψαν στις κουρδικές περιοχές. Η εκπαίδευση των Κούρδων είναι πράγματι κάτι που θα πρέπει να τρομαζει τους Τούρκους, όπως και κάθε κατακτητή στον πλανήτη. Οι “άνδρες” των ειδικών δυνάμεων της στρατοχωροφυλακής βγάζουν φωτογραφίες μέσα σε κατεστραμμένες σχολικές αίθουσες.

Οι γυναίκες των Κούρδων


Και τα "ανθρωπάκια"