Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Tα μαζεύουν και φεύγουν και από την Μαύρη Θάλασσα οι Αμερικανοί; Εξήλθε των στενών το USS ROSS!


uss ross

Πριν από αρκετές ώρες το USS Ross ( αντιτορπιλικό κατευθυνόμενων βλημάτων με το ειδικό σύστημα AEGIS) όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν εθεάθει στον Βόσπορο, με κατεύθυνση προς το Αιγαίο....


Το USS ROSS είναι ικανό να μεταφέρει μέχρι και 56 πυραύλους Tomahawk.  ένα ελικόπτερο SH-60 Seahawk πολλαπλών αποστολών και έχει 337 ναύτες πλήρωμα.
Υπενθυμίζουμε ότι το USS ROSS είχε εισέλθει στη Μαύρη Θάλασσα την 3/12/2015, μαζί με τρεις φρεγάτες [τις Francis Almejida (Πορτογαλία), Blas de Lezo (Ισπανία) και Winnipeg (Καναδάς)], οι οποίες παραμένουν στη Μαύρη Θάλασσα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ο λόγος της πρόωρης αποχώρησης του αμερικανικού σκάφους.
Σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά μεταβαίνει στην Ισπανία, όπου θα ενωθεί με τον 6ο Στόλο και θα περάσει τις γιορτές και μετά θα διατεθεί στις εντολές του Γενικού Στρατηγείου της Νάπολης για αποστολές στην Ανατολική Μεσόγειο.
uss rosse
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://katohika.gr/gn-blog/ta-mazeyoyn-kai-feygoyn-kai-apo-tin-mayri-thalassa-oi-amerikanoi-exilthe-ton-stenon-to-uss-ross/