Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Τσουχτερό κρύο στη Βόρεια Ελλάδα -Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία έπεσε κάτω από τους -10


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSIΤσουχτερό κρύο επικρατεί στους νομούς της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, όπου από νωρίς το πρωί η θερμοκρασία στις περισσότερες περιοχές βρίσκεται υπό το μηδέν.
Στην Πτολεμαΐδα... το θερμόμετρο "δείχνει" -12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Φλώρινα τους -7. Αρνητικές τιμές καταγράφονται -εξάλλου- στα Γρεβενά και στην Καστοριά, με τον υδράργυρο να έχει πέσει στους -9 και -7 βαθμούς Κελσίου, αντίστοιχα.
Ήλιος με ...δόντια επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, όπου νωρίτερα η θερμοκρασία βρισκόταν στον -1 βαθμό, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν πρόκειται να ξεπεράσει τους 4 βαθμούς Κελσίου. Τσουχτερό είναι το κρύο και στους υπόλοιπους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Οι χαμηλότερες τιμές καταγράφονται στον Πολύγυρο Χαλκιδικής (-6), στα Γιαννιτσά (-4) και στη Βέροια (-3).
Εξαιτίας της χιονόπτωσης των τελευταίων ημερών, οι οδηγοί που κινούνται στα ορεινά της Φλώρινας και της Καστοριάς πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες. Το ίδιο ισχύει σε ορεινούς επαρχιακούς και δημοτικούς δρόμους της Χαλκιδικής, της Πέλλας και του Κιλκίς.
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.iefimerida.gr/news/246336/tsoyhtero-kryo-sti-voreia-ellada-se-poies-periohes-i-thermokrasia-epese-kato-apo-toys-10