Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

15 εκ."μαύρα" βρέθηκαν σε χρηματοκιβώτιο του ΠΑΣΟΚ, και ο Τσίπρας τους παρακαλάει για συγκυβέρνηση


Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα απέδιδε δικαιοσύνη, θα ξεκαθάριζε το βρώμικο σύστημα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που διέλυσαν την χώρα, σήμερα ακόμα και αν ξαναβγαίνει η υπόθεση με τα μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο...
 
 
 Παπαδημούλης το παρακαλάνε για συγκυβέρνηση!

Από Μικρομέτοχο:

​Η εισαγγελική έρευνα για την «μαύρη» τρύπα στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, που φαίνεται να διογκώθηκε επί προεδρίας Γιώργου Παπανδρέου, σχεδόν δύο χρόνια από τη στιγμή που ξεκίνησε η υπόθεση με παραγγελία της τότε προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Παναγιώτας Φάκουμ, καταλήγει στην κλήση, ως ύποπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων, του επί σειρά ετών υπεύθυνου οικονομικών του Κινήματος Ροβέρτου Σπυρόπουλου.Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, μετά τις καταθέσεις των ελεγκτών που ερεύνησαν τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2004-2012 προκειμένου να διαπιστώσουν πως δημιουργήθηκε το χρέος των περίπου 140 εκατ. ευρώ, τα ερωτήματα που φαίνεται να προκύπτουν εστιάζουν κυρίως σε δύο σημεία για τα οποία καλείται ο κ. Σπυρόπουλος να δώσει διευκρινίσεις.

Το πρώτο είναι ότι στον έλεγχο προέκυψε  ότι στο χρηματοκιβώτιο του κόμματος υπήρχαν 15 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά.

Έτσι, ο κ. Σπυρόπουλος καλείται να δώσει εξηγήσεις γιατί κρατείτο ένα τόσο μεγάλο ποσό στο χρηματοκιβώτιο του κόμματος και δεν είχε κατατεθεί σε κάποια τράπεζα ώστε να ωφελείται το ΠΑΣΟΚ και από τους τόκους και το δεύτερο, γιατί για μεγάλο μέρος των δαπανών της επίμαχης περιόδου δεν υπάρχουν παραστατικά.

Παράλληλα, διερευνάται η τέλεση τυχόν αξιόποινων πράξεων που είχαν ως αποτέλεσμα τυχόν ζημία του κόμματος, όπως απιστία και υπεξαίρεση, και αναμένεται η κατάθεση του Σπυρόπουλου.

 


http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/01/15.html