Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Κοζάνη: Ανοίγουν τον φάκελο του θανάτου και του πατέρα του Κωστή Πολύζου -Υποψίες που σοκάρουν


Κοζάνη: Ανοίγουν τον φάκελο του θανάτου και του πατέρα του Κωστή Πολύζου -Υποψίες που σοκάρουνΤις συνθήκες θανάτου και του βιολογικού πατέρα του αδικοχαμένου Κωστή Πολύζου φαίνεται να διερευνά η αστυνομία, καθώς, όπως αναφέρει η....
 Espresso, η Ασφάλεια Κοζάνης ανοίγει σχετικό φάκελο για τις ευθύνες του ζευγαριού που κατηγορείται για τον φόνο του 23χρονου.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι κάτοικοι στην Σιάτιστα «ψιθυρίζουν» ότι ο πατέρας του άτυχου Κωστή έσβησε πριν από 15 χρόνια από ανακοπή καρδιάς λίγες ώρες αφότου έπιασε στα πράσα στο σπίτι τους τη γυναίκα του Δέσποινα Κουτσέγκου με τον εραστή της και πλέον σύζυγό της Χρήστο Ντιό.
Η αστυνομία, πάντως, ήδη από την έρευνα για τη εξαφάνιση του Κωστή, είχε διαπιστώσει ότι η 49χρονη είχε σχέση με τον 42χρονο ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.iefimerida.gr/news/247394/kozani-anoigoyn-ton-fakelo-toy-thanatoy-kai-toy-patera-toy-kosti-polyzoy-ypopsies-poy