Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

«NOOR ONE»: 3 ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ 2 ΙΡΑΝΟΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΤΗΣ ΗΡΩΪΝΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ

Μαραθώνια ήταν η απολογία του Ευθύμιου Γιαννουσάκη, ενός από τους βασικούς κατηγορούμενους στην πολύκροτη υπόθεση των 2,1 τόνων ηρωίνης του δεξαμενόπλοιου «Noor One» - Ο 42χρονος επιχειρηματίας κατονόμασε τους Τριαντάφυλλο Τζανετή (πρώην συνιδιοκτήτη του "Noor 1”), Γιώργο Μπουρδούβαλη και...


 Παναγιώτη Φάρο ως τους τρείς από τους πέντε χρηματοδότες του φορτίου και είπε πως οι άλλοι δύο είναι Ιρανικής καταγωγής χωρίς να τους κατονομάσει.

Χρηματοδότες του φορτίου της ηρωίνης είναι πέντε - είπε κατά την απολογία του ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης, στη δίκη για την μεταφορά δυο τόνων ηρωίνης με το πλοίο "Noor 1”, η οποία συνεχίστηκε σήμερα με την απολογία του εν λόγω κατηγορουμένου.

Ο 42χρονος επιχειρηματίας κατονόμασε τους Τριαντάφυλλο Τζανετή (πρώην συνιδιοκτήτη του "Noor 1”), Γιώργο Μπουρδούβαλη και Παναγιώτη Φάρο ως τους τρείς από τους πέντε χρηματοδότες του φορτίου και είπε πως οι άλλοι δύο είναι Ιρανικής καταγωγής χωρίς να τους κατονομάσει.

Στην αρχή της απολογίας του, ο κ. Γιαννουσάκης ισχυρίστηκε πως έχει πει και θα συνεχίσει να λέει μόνο αλήθειες, ενώ ανέφερε ότι δέχεται απειλές στη φυλακή, χωρίς να κατονομάσει από ποιους. Στο σημείο αυτό παρενέβη η εισαγγελέας και του είπε ότι αοριστολογεί. Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι γνώριζε την όλη επιχείρηση της μεταφοράς ηρωίνης, αλλά δεν αναμείχθηκε σε καμιά περίπτωση. Είπε ακόμη ότι οι χρηματοδότες εκμεταλλεύτηκαν μια αδυναμία του, την οποία δεν αποκάλυψε.

Τέλος, ο κ. Γιανουσάκης είπε ότι δεν ήξερε κανέναν από το πλήρωμα του "Noor 1” και πως ο Ιρανός Μπονιάτ, που κατηγορείται ως συνοδός του φορτίου, δεν είχε ανάμειξη, καθώς δεν μπορεί να "φυλάξει ούτε χρυσόψαρο στη γυάλα".

Η δίκη θα συνεχιστεί την Δευτέρα με την συνέχεια της απολογίας του Ευθύμιου Γιαννουσάκη.
 http://prezatv.blogspot.gr/2016/01/noor-one-3-2.html