Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Όταν η ζωή κάνει κύκλους και σαρκάζει - 8 Φεβρουαρίου 2013, οι αγρότες στα μπλόκα και ο Βούτσης υποστηρίκτης τους!!!
Στα μπλόκα ο Πάνος Καμμένος ... Με επικριτική διάθεση τα κανάλια .. Με "αποκάλυψη" του Κυριάκου για "καραμπινάτη απάτη από  απατεώνες αγρότες" που τους προσδιόρισε κιόλας ... "το 10% των αγροτών" .. όσο για τους υπόλοιπους ... 
"είναι υπεύθυνοι γιατί γνώριζαν και ήθελα και αυτοί !!!" .. - να γίνουν λαμόγια - αυτά αλλά και για τα "ισοδύναμα μέτρα" .. όχι του "ΣΥΡΙΖΑ" .. του Σαμαρά!!!

 Υπέρ των αιτημάτων ο Νίκος Βούτσης, "ο τρόπος που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση ... είναι casus belli"  ... 

 Σε αυτή τη χώρα ή θα μας τρελάνουν.. ή πρέπει να πάρουμε απόφαση και να τους τρελάνουμε... Αλλιώς θα παίζεται εναλλάξ αυτό το θεατράκι .. με αποκοιμισμένους θεατές εμάς ...ΥΓ .. Μια απλή περιήγηση στα δημοσιεύματα και τα βίντεο εκείνων των ημερών, είναι αποκαλυπτική.

 Στελέχη της ΝΔ λένε με πάθος αυτά που λέει τώρα η σημερινή κυβέρνηση, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λένε στα κανάλια και στα μπλόκα αυτά που τώρα λέει η αντιπολίτευση.

 Και οι αγρότες - το 2013 - να αρνούνται συνάντηση με την κυβέρνηση .. και η ΝΔ να το θεωρεί αυτό .. περίπου φασισμό και πρόκληση !! και η τότε αντιπολίτευση .. καταλαβαίνετε ; 

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2016/02/8-2013.html