Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΔΥΟ ΝΕΑ ΡΩΣΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


aigaioΔΥΟ ΝΕΑ ΡΩΣΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνεχίζεται η κάθοδος του ρωσικού στόλου στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο, ενώ οι Τούρκοι παρακολουθούν χωρίς φυσικά να μπορούν να... κάνουν τίποτα καθώς τα ρωσικά μηνύματα είναι σαφή πως όποια παραβίαση της συνθήκης του Μοντρέ για την ελεύθερη διέλευση των Στενών, θα είναι αιτία πολέμου.
Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, δυο ρωσικά πολεμικά πλοία πέρασαν τον Βόσπορο και ανοίχτηκαν στην Θάλασσα του Μαρμαρά με κατεύθυνση το Αιγαίο Πέλαγος.Πρόκειται για το ρωσικό πλοίο της μοίρας της Μαύρης Θάλασσας ,με νούμερο 151 και όνομα Azov, και το ρωσικό πλοίο με το νούμερο 127 και όνομα Minsk .
Τα τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι και τα δυο ρωσικά πολεμικά πλοία παρακολουθούνται εκ του σύνεγγυς από τα πλοία της τουρκικής ακτοφυλακής. Το «παιχνίδι» χοντραίνει!


 http://katohika.gr/diethni/dio-nea-rosika-polemika-ploia-katevikan-sto-aigaio/