Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΟ» ΤΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ

Με διακινητές οι οποίοι ζητούν από τους πρόσφυγες να τους περάσουν παράνομα από τα σύνορα με αντίτιμο μέχρι και 4.000 ευρώ έχει γεμίσει η πλατεία Βικτωρίας.

Σύμφωνα με μαρτυρία πρόσφυγα ...


στα Νέα, το παζάρι για το λαθραίο πέρασμα προσφύγων και μεταναστών από την Ελλάδα στην Ευρώπη έχει ενταθεί τις τελευταίες ημέρες μετά το κλείσιμο των συνόρων μετά την απόφαση της Σερβίας και της ΠΓΔΜ να μην επιτρέπουν την είσοδο σε πρόσφυγες από το Αφγανιστάν και με το «σταγονόμετρο» να επιτρέπουν την είσοδο σε πρόσφυγες από τη Συρία και το Ιράκ.

Την ίδια ώρα η πλατεία Βικτωρίας είναι και πάλι γεμάτη από αφγανούς μετανάστες. Από νωρίς το πρωί της Τρίτης γύρω στους 200 Αφγανούς έφτασαν από το λιμάνι του Πειραιά. Άλλοι έστρωσαν υπνόσακους, άλλοι υποστρώματα, κάποιοι αυτοσχέδια χαλιά και προσπαθούσαν να ξεκουραστούν.

Στόχος των Αφγανών είναι να παραμείνουν στην πλατεία ώσπου να βρουν τρόπο να φτάσουν στα σύνορα.  http://prezatv.blogspot.gr/2016/02/blog-post_159.html