Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Πρώτη φορά Αριστερά – Ο διευθυντής του ρ/σ «Στο Κόκκινο» διόρισε σύζυγο και κόρη σε γραφεία υπουργών


Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τους διορισμούς στο Δημόσιο συγγενών και φίλων υψηλά ιστάμενων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά τον ράπερ γραμματέα Ιάσονα Σχινά Παπαδόπουλο, την εκπρόσωπο τύπου Ράνια Σβίγου και τις πολλές άλλες περιπτώσεις που αποκαλύπτονται τελευταία, σήμερα έρχονται στο φως...


 άλλες δυο περιπτώσεις στελεχών που διόρισαν συγγενικά τους πρόσωπα σε υπουργικά και πολιτικά γραφεία υπουργών.
Ο «κολλητός» Αρβανίτης διόρισε σύζυγο και κόρη 
Ο δημοσιογράφος, διευθυντής του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο» και στενός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Αρβανίτης, όπως αποκαλύπτει σήμερα το Πρώτο Θέμα «βόλεψε» την σύζυγό του  Ζηνοβία Συρίβλη, στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αναστάσιου Πετρόπουλου, όπου ανέλαβε διευθύντρια, καθώς και την κόρη της συζύγου του, Αφροδίτη Βογιατζόγλου, η οποία, με μόνο προσόν το απολυτήριο Λυκείου, βρέθηκε στο γραφείο του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη.

Οπως σημειώνει η κυριακάτικη εφημερίδα, στο ΦΕΚ του διορισμού της, η σύζυγος του κ. Αρβανίτη αναφέρεται με το πατρικό της όνομα (Ζηνοβία Συρίβλη) και μόνον οι γνωστοί του ζευγαριού μπορούν να αντιληφθούν ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που ως δημοσιογράφος Τζίνα Βογιατζόγλου (το επώνυμο του πρώην συζύγου της) είχε διατελέσει στο παρελθόν διευθύντρια στην ΕΡΑ 5.
Ενδιαφέρον, παρουσιάζει το γεγονός ότι ο υφυπουργός κ. Πετρόπουλος που όρισε διευθύντρια στο πολιτικό του γραφείο τη σύζυγο του Κώστα Αρβανίτη, βρήκε τρόπο να βολέψει σε διάφορες θέσεις του Ελληνικού Δημοσίου την σύζυγό του και τους παλαιούς συνεργάτες του στο δικηγορικό του γραφείο, το οποίο, ειδικευόταν στα θέματα της κοινωνικής ασφάλισης!

 http://www.trelokouneli.gr/proti-fora-aristera-o-diefthintis-tou-rs-sto-kokkino-diorise-sizigo-ke-kori-se-grafia-ipourgon/