Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Νέα μαρτυρία καίει τη σατανική μάνα της Κοζάνης


Νέα μαρτυρία καίει τη σατανική μάνα της Κοζάνης

Ψυχικό ράκος από τα χρέη ήταν ο Κώστας Πολύζος, ακόμα και λίγα 24ωρα προτού χαθούν τα ίχνη του στις 18 Φεβρουαρίου 2011 στα Σιάτιστα Κοζάνης.
Σύμφωνα με μαρτυρία που αποκαλύπτει η...
 «Espresso» ο Κωστής μαζί με τη μητέρα και τον πατριό του είχαν επισκεφτεί κατάστημα τράπεζας. «Το παλικάρι βρισκόταν μεσα με τη μητέρα του, ενώ ο πατριός περίμενε απέξω» λέει ο μάρτυρας. Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία ο 23χρονος φέρεται να είπε: «Ρε γαμώτο, οι τράπεζες με κυνηγάνε, η Εφορία, χρωστάω ΦΠΑ και η μάνα μου λέει ότι δεν χρωστάω τίποτα. Ποιος μου λέει ψέματα; Η μητέρα μου;».
Η μάνα και ο πατριός, εκτός από το δάνειο των 250.000 ευρώ που είχαν πάρει, είχαν κάνει και άλλες συναλλαγές, φορτώνοντας με χρέη τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ τον 23χρονο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα κατά το διάστημα της κράτησής τους στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης νοιάζονταν μόνο για το πότε θα φάνε! Πολλές φορές στέκονταν όρθιοι στα κελιά τους και αμίλητοι πιάνονταν χεράκι χεράκι.
Εν τω μεταξύ φαίνεται ότι υπάρχει άνθρωπος που είδε τη μάνα και τον πατριό να ξεφορτώνουν το πτώμα του Κώστα Πολύζου σε χωράφι. Η Αγγελική Νικολούλη μέσω της εκπομπής της κάλεσε έναν αξιόπιστο, όπως είπε, μάρτυρα να μιλήσει για όσα ξέρει. «Ήρθε η ώρα να μιλήσετε. Να καταθέσετε αυτό που είδατε επίσημα, γιατί είχατε την εικόνα και δεν σας αντιλήφθηκαν» είπε στον αυτόπτη μάρτυρα που φέρεται ότι βρέθηκε στην περιοχή όπου τελικά εντοπίστηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2011 το πτώμα του Κωστή. http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2125613/nea-martiria-kei-ti-sataniki-mana-tis-kozanis