Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Σύγκρουση με Ευρωζώνη χωρίς έξοδο από Ευρωπαική Ένωση ΔΕΝ υπάρχει !

 
Εκεί στη ΛΑΕ αποφασίστε που ανήκετε και μετά κάντε και αντάρτικο !
Αρκετά πληρώσαμε τα λάθη σας στη ΣΥΡΙΖΑ εποχή σας !!!

Εξακολουθείτε χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο και θέσεις να μπερδεύετε τον κόσμο και να κάνετε ουσιαστικά ζημιά στη μοναδική επιλογή σωτηρίας που έχει ο Ελληνικός λαός και που είναι η επιστροφή στο Εθνικό μας νόμισμα μέσα από το δρόμο της εξόδου απο τη ναζιστικό μόρφωμα της Ένωσης, που για ψηφοθηρικούς καθαρά λόγους δεν απορρίπτετε εξαπατώντας και πάλι το Λαό!!!!
Βάλτε την...
ΠΑΤΡΙΔΑ για μια φορά πάνω από την εξουσία που ορέγεστε, αλλιώς επιστρέψτε στο μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ που πάντα εκεί ανήκατε και που θα μπορούσατε να έχετε ρίξει με καταψήφιση των παράνομων δανειακών συμβάσεων και παραίτηση ...αλλά το μέλι, κύριοι καρεκλοκένταυροι είναι γλυκό !!!
"Κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα " μου είπε χθες μια φίλη αλλά ΟΧΙ δεν είναι έτσι !!!
Χτίζουμε μια νέα Ελλάδα που μόνο αληθινές αυθεντικές φωνές θα εκπροσωπήσουν !!
Οι επαγγελματίες πολιτικοί της καρέκλας που δεν ξέρουν γενναία να μιλάνε με αλήθειες στο Λαό( όπως αντίθετα με εντυπωσιακή παρρησία κάνει ο Δημήτρης Καζάκης)δεν έχουν καμία θέση!!

Όσο για αυτούς που τους ακολουθούν, να μάθουν να κοιτάνε πίσω από τις λέξεις και να φροντίζουν να ενημερώνονται σωστά εκτός εαν κριτήριό τους είναι ποιος θα μπει πιο εύκολα στη Βουλή για να πέσει και κανά μεροκάματο των 7.000€....
Όσο κάποιοι εξακολουθούν να επιλέγουν με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον καταδικάζουν στο απόλυτο έρεβος την πατρίδα και αλληλεπιδραστικά τον ίδιο τους τον εαυτό !!!
Όχι άλλες λαθεμένες και άστοχες επιλογές !

Ήρθε καιρός να γίνουμε συνετοί , ώριμοι , υποψιασμένοι , συνειδητοποιημένοι , υπεύθυνοι , διορατικοί ...
Ήρθε καιρός να γίνουμε ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!

https://www.facebook.com/giorgia.bitakoub