Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Ζωντανός άνδρας βρέθηκε μέσα σε τάφο στη Βραζιλία (φωτο)


Ζωντανός άνδρας βρέθηκε μέσα σε τάφο στη Βραζιλία


Στιγμές τρόμου έζησε μια οικογένεια σε νεκροταφείο στην πόλη Campos dos Goytacazes στη Βραζιλία, όχι από την επαφή της με τους νεκρούς αλλά από την επαφή της με έναν ζωντανό άνδρα που εντοπίστηκε μέσα σε τάφο! Όταν έφτασε στο νεκροταφείο Caju η εν λόγω οικογένεια παρατήρησε πως....
 η ταφόπλακα είχε μετακινηθεί και υπήρχαν πάνω λεκέδες αίματος.
Ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και τους υπεύθυνους του κοιμητηρίου και αρχικά όλοι νόμιζαν πως επρόκειτο για βανδαλισμό και λεηλασία του τάφου.
Όταν όμως κλήθηκε η πυροσβεστική να απομακρύνει την ταφόπλακα, βρέθηκε μέσα στο χώμα ένας τραυματισμένος άνδρας. Πιστεύεται πως ο άνδρας ήταν θύμα επίθεσης και στη συνέχεια αφέθηκε στον τάφο για να πεθάνει!
Πλέον η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερή και παραμένει στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, παραμένει αδιευκρίνιστο ακριβώς τι συνέβη, ωστόσο η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως απόπειρα ανθρωποκτονίας.
skskakj1 skskakj2
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2127566/zontanos-andras-vrethike-mesa-se-tafo-sti-vrazilia