Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Αγρότες προπηλάκισαν τον Μιχελογιαννάκη

Εξαγριωμένοι αγρότες έφτασαν στην τηλεόραση Creta πριν από λίγο και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων όπου ήταν καλεσμένος ο  Γιάννης Μιχελογιαννάκης που μάς έχει συνηθίσει σε κωλοτούμπες και ο Πρίαμος Ιερωνυμάκης. Ο Μιχελογιαννάκης είναι από τους βουλευτές που κατ΄επανάληψη υποδύονται τους... αντιρρησίες και στο τέλος πάντα ψηφίζει.
Οι αγρότες δήλωσαν αηδιασμένοι και προδομένοι από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας σαφές ότι ο αγώνας τους θα κλιμακωθεί αν δεν ικανοποιηθούν όλα τα αίτηματα τους.


Με την παρουσία των ψυχραιμοτέρων το επεισόδιο δεν πήρε έκταση όταν και οι ίδιοι άκουσαν τον Βουλευτή να δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει το ασφαλιστικό αν δεν υπάρξουν σημαντικές αλλαγές.
Ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης προσπάθησε μάταια να εξηγήσει ότι έχει μιλήσει στον πρωθυπουργό για τις αλλαγές ωστόσο οι αγρότες δεν ήθελαν να ακούσουν ούτε κουβέντα φωνάζοντας του ότι «είστε ψεύτες, προδότες, απατεώνες».
«Ο αγώνας μας μόλις ξεκινά φώναξαν κάποιοι άλλοι καθώς αποχωρούσαν».
 http://kourdistoportocali.com/news-desk/kp-139/