Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Φονικό το πέρασμα του κυκλώνα Ουίνστον στα Φίτζι


Φονικό το πέρασμα του κυκλώνα Ουίνστον στα Φίτζι
Ο κυκλώνας Ουίνστον πέρασε από τα νησιά Φίτζι και άφησε πίσω του 42 νεκρούς, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό των Αρχών.
«Έχουν επιβεβαιωθεί 42 θάνατοι, οι υπηρεσίες διάσωσης συνεχίζουν να αναπτύσσουν μονάδες για να βοηθήσουν τους πληγέντες σε όλα τα Φίτζι», ανέφερε ο... κυβερνητικός εκπρόσωπος Νταν Γκαβίντι σε ανάρτησή του στο Twitter.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου για την περιοχή του Ειρηνικού,  Άχμαντ Σάμι, ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί με βάση τις πληροφορίες που φτάνουν από τις πιο απομονωμένες περιοχές.
Ο Ουίνστον, ο οποίος συνοδευόταν από ανέμους ταχύτητας 325 χιλιομέτρων την ώρα, κατέστρεψε τη νύχτα της 20ής προς 21η Φεβρουαρίου σπίτια, υποδομές και καλλιέργειες και ανάγκασε χιλιάδες τρομοκρατημένους κατοίκους να σπεύσουν σε καταφύγια εκτάκτου ανάγκης.
Αυτός ήταν ο πρώτος κυκλώνας κατηγορίας 5 που έχει πλήξει τα Φίτζι, μια νησιωτική χώρα που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τουρισμό κι έχει 900.000 κατοίκους.

 http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2146836/foniko-to-perasma-tou-kiklona-ouinston-sta-fitzi