Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

'ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΈΣΧΕΣ ΜΟΥ' ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ

Στην παραδοχή ότι δεν διαθέτει αποδεικτικά στοιχεία για τις 10 δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης της οποίες αναζητεί ο Οικονομικός Εισαγγελέας, Παναγιώτης Αθανασίου, στο πλαίσιο των ερευνών του για τα τραπεζικά δάνεια του ΔΟΛ προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες ο Σταύρος Ψυχάρης.....


Ο κ. Ψυχάρης, απέστειλε επιστολή στην επιτροπή Πόθεν Έσχες που του είχε ζητήσει να αποδείξει τον ισχυρισμό του ότι όντως κατέθεσε τις δηλώσεις του που αναζητούνται για 10 οικονομικά έτη. Στην επιστολή αυτή, όμως, ο εκδότης φέρεται να παραδέχεται ότι δεν διαθέτει στοιχεία (αποδεικτικά ή αντίγραφα) για τις περιουσιακές δηλώσεις που διατείνεται ότι έχει καταθέσει. Σημειώνεται ότι εν λόγω δηλώσεις δεν έχουν παραληφθεί ούτε από την επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής αλλά ούτε και στην επιτροπή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες (ξέπλυμα μαύρου χρήματος).

Η επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής έχει κληθεί από τον Οικονομικό Εισαγγελέα να διαβιβάσει τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του εκδότη αλλά κατόπιν επικοινωνίας με την επιτροπή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος διαπίστωσε ότι δεν έχουν κατατεθεί στοιχεία για τα έτη 1997-2001, 2003-2007.Σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή Πόθεν Έσχες τις Βουλής έχει δώσει εντολή στους ορκωτούς λογιστές να ελέγξουν τις δηλώσεις που έχει καταθέσει ο κ. Ψυχάρης και αφορούν την περίοδο από το 2008 έως σήμερα.
Πάντως, μέλη της επιτροπής αναφέρουν ότι το φερόμενο αδίκημα της μη υποβολής του Πόθεν Έσχες από τον Ψυχάρη ενδέχεται να έχει παραγραφεί αφού ήταν πλημμέλημα την περίοδο για την οποία δεν υπάρχουν δηλώσεις.  
http://prezatv.blogspot.gr/2016/02/blog-post_824.html