Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Επιστρέφει στα μπλόκα το αγωνιστικό μέτωπο των αγροτών


Επιστρέφει στα μπλόκα το αγωνιστικό μέτωπο των αγροτώνΜετά την πολύ δυνατή παρουσία τους στην Αθήνα και τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια στο Σύνταγμα και με τρακτέρ, οι αγρότες επιστρέφουν στα μπλόκα τους όπου και παραμένουν σε αγωνιστική ετοιμότητα κατά των κυβερνητικών προτάσεων σε ασφαλιστικό και φορολογικό.
Το μήνυμά τους ήταν...


 ηχηρό και η παρουσία τους αποτυπώθηκε με την παρουσία χιλιάδων τόσο την Παρασκευή το απόγευμα- όταν το Σύνταγμα υποδέχθηκε και τρακτέρ- όσο και χθες που έγινε δεύτερο ογκώδες συλλαλητήριο μέσα σε 15 ώρες.
Από την ερχόμενη Δευτέρα σε συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν στα μπλόκα οι αγρότες ανά την Ελλάδα, πρόκειται να λάβουν αποφάσεις για την κλιμάκωση, και με εναλλακτικές μορφές, των κινητοποιήσεών τους, όπως ανέφερε στην ομιλία του ο Βαγγέλης Μπούτας, εκ μέρους της Πανελλαδικής Συντονιστικής Μπλόκων.
Την ίδια ώρα, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια έγιναν αποδέκτες διαμαρτυριών αλλά και οργής. Είναι χαρακτηριστικό πως στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης αγρότες της περιοχής του Έβρου όχι μόνο εγκλώβισαν για αρκετή ώρα τους βουλευτές, Δημήτρη Ρίζο και Αναστασία Καρρά αλλά τους προπηλάκισαν έντονα κατά την αποχώρησή τους.
Η κυβέρνηση πάντως επαναλαμβάνει την έκκλησή της στους αγρότες για διάλογο με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να λέει στο ίδιο κανάλι πως αν δεν προσέλθουν αναλαμβάνουν την ευθύνη.
Την ίδια ώρα, οι αρχές ερευνούν το οπτικοακουστικό υλικό από τα επεισόδια της Παρασκευής στο Χαϊδάρι για να σχηματίσουν δικογραφία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «Έθνους της Κυριακής», ένας από τους άντρες που φαίνεται να προκαλεί ζημιές στο όχημα της αστυνομίας ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής και «πρωτοπαλίκαρο» του πρώην βουλευτή της, Στάθη Μπούκουρα.

 http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2134528/epistrefi-sta-bloka-to-agonistiko-metopo-ton-agroton